Personer som fant kjærligheten på Kristenromantikk.no

Målet med Kristenromantikk.no er at du som søker en partner skal finne en å dele livet med. Vi får stadig tilbakemelding om par som finner hverandre hos oss, noe vi synes er veldig hyggelig!

Har du fått full klaff på Kristenromantikk.no, vil vi gjerne legge ut historien din her!


Send inn din suksesshistorie til ossEg avslutter medlemskapet i kristen romantikk etter å ha truffet og møtt ei vakker kristen herlig jente her inne.

Takk for meg.

Jeg tror og håper jeg har funnet han jeg ventet på, og avslutter derfor medlemsskapet :)

Takk for en fin side

Jeg er blitt kjent med en herlig, Gudfryktig mann her inne og vi har snakket mye sammen og fått gleden og møtt hverandre. Så vil tiden vise.....jeg sier herved opp medlemskapet mitt. TAKK for hjelpen.

Beste hilsen Sunshine.

Jeg fant jammen drømmemannen her inne

Vi har det knall bra. snakket første gang her inne 7. januar 08, møttes 22 feb 08, ble kjærester 09 mars, å forlovet oss 7 juni. Gud er så fantastisk. jeg bor o trondheim å han i kragerø, men nå har han flyttet hit til trondheim, å går på samme bibelskole som meg. vi gifter oss neste sommer ;)

Stinapia

Jeg har truffet en helt fantastisk mann her inne, som jeg vil leve sammen med resten av livet.

Lilje

Hei

Vil bare si - før jeg sletter profilen her - at jeg har faktisk møtt Den store kjærligheten inne på denne siden. Det er jo ganske utrolig å oppleve det når det virkelig skjer! Jeg visste at Gud var kreativ, og det var nok Hans ide som ble født da du startet denne siden. Gud er stor, raus og nådig og vil det beste for ungene sine. Er enormt takknemlig Ønsker deg et velsignet liv!

Randi

hei! jeg har funnet meg en helt fantastisk kjæreste her inne.

Det er ganske utrolig, men jeg har hatt en drøm i hjertet og bedt en del for det kan du si. Så, nå er jeg skikkelig takknemlig til Gud og veldig trygg på at det skal være oss to.

Takk til dere da som driver siden. Nå fjerner jeg profilen.
Ha det fint og Gud veldigne dere!

Hilsen lykkelige Jørgen

Jeg er ei godt voksen dame som la inn annonse høsten 2007.

Etter en del henvendelser fikk jeg kontakt med en flott mann! Flott både "innvendig" og utenpå! Vi føler begge at dette ble full klaff, og planlegger fremtiden sammen. Livet har blitt bedre å leve, og vi koser oss i hverandres nærvær! "Takk for hjelpa!" :-)

hauma

Har truffet match her inne med en mann som føler det samme som meg.

Har ikke vært så aktiv i å lete etter en mann her inne og heller ikke snakket med noen spesielle. Men plutselig var vi pålogget på likt og fra da av og til vi nå er kjærester som føler at "den rette" er kommet har det gått ca. 3 uker:-) Vi er innforstått med at ting tar tid men kjenner begge at dette er det vi begge lenge har ventet på. Så gjennstår det bare å gå veien fremover sammen.
Takk for et veldig godt alternativ til de andre nettstedene som tilbyr nettdating. Vi heier på Kristenromantikk!!

dujegogvi2

Har funnet drømmekjæresten jeg ,
vært i lag i ca.2,mnd,..,han er den eneste jeg valgte og treffe og ha kontakt med,og ble gjensidig klapp..,så får tiden visse hva som skjer,er i hvertfall veldig lykkelig,og treffe en "ordentlig kristen gutt",med samme verdier..

anonym

Prøv GRATIS i 7 dager nå!